Timmer werkplaats

Afdeling houtwerkplaats  

 

hebben ook nog een houtwerkplaats. Daar worden producten gemaakt die we verkopen. Hebben vaak bestellingen voor klanten en die worden allemaal gemaakt in de houtwerkplaats. Kunt er van alles maken je kunt het zo gek niet verzinnen alles is mogelijk. Ook voor wonen is dit heel handig je kunt ook van alles voor in je eigen huis zelf maken. zoals tafels, banken, lampen enzevoort. 

figuurzaagmachinev1

De machines die wij gebruiken zijn. Decopeerzaag, figuurzaagmachine, boormachines, losse figuurzagen, schroevendraaiers, schuurmachines, zaagmachine. Kunnen ook met een dremel werken. Is een machine waar je in speksteen figuurtjes kunt graveren. Ga eerst beginnen met het uitleggen hoe de Figuurzaagmachine werkt. Wat je er vooral mee kunt doen is Figuurtjes uit hout erop uitzagen. Je tekent eerst een voorbeeld op het hout en dan zet je met de zaag een opening in het hout en zaag je de vorm van het voorbeeld uit.

timmerhok 8.v1

Het kan van alles zijn, Bijvoorbeeld een vis, vogel, veertjes. Je kan het zo gek niet verzinnen alles is mogelijk.  De losse handzaag is bijna precies hetzelfde alleen dat doe je echt met je hand en dat is geen machine. Maar het werkt inprenciepe hetzelfde. Schuurmachines kun je gebruiken om hout wat je nog glad wil hebben daarmee glad te maken dan ga je met de machine over het houd heen en dan gaan alle splinters eraf en is het weer glad en goed bruikbaar. De mogelijkheid is ook  dat je met een klitterband schuurhandmachine gaat werken. is iets meer werk maar komt op hetzelfde neer soms heb je extra ondersteuning en dan eventjes niet dan is het kwestie van geduld en de uitdaging. het resultaat zou inpreciepe gelijkwaardig moeten zijn en weinig anders zijn.